Wie Wij Zijn

Onze Geschiedenis

Moerstee verspreiding is een familiebedrijf en daarin zien wij heel veel voordelen; kennis, continuïteit, korte communicatielijnen en een tomeloze inzet.

Rond 1990 is B.Huijbregts het huidige bedrijf Moerstee verspreiding gestart. In die periode ging het nog vooral om het verspreiden van dagbladen.

Dion Huijbregts heeft het bedrijf van zijn vader overgenomen en inspelend op de vraag in de markt, ook de koers wat veranderd. Het verspreiden van dagbladen bleef uiteraard een onderdeel van het bedrijf, maar de focus werd nu ook gelegd op het verspreiden van huis-aan-huisbladen en folders in de regio. Het bleek een juiste beslissing.

Doordat steeds meer klanten ons wisten te vinden en de explosieve groei in de hoeveelheid folders en huis-aan-huisbladen, is het bedrijf in 2010 omgezet in een besloten vennootschap. Ook de verspreidingsregios zijn steeds verder uitgebreid, klik hier voor het huidige verspreidingsgebied.

Een groeiend bedrijf heeft behoefte aan een groter onderkomen en in mei 2012 is Moerstee verspreiding verhuisd naar het huidige adres aan de Boezemweg 21b te Pijnacker. Een plek waar we ons thuisvoelen, waar we de ruimte hebben en als logistieke locatie het niet beter hadden kunnen treffen.

Juist omdat Moerstee verspreiding een familiebedrijf is, zien wij heel veel voordelen; kennis, continuïteit, korte communicatielijnen en een tomeloze inzet. Wij hebben aan een half woord genoeg en de ervaring is er met de paplepel ingegoten.
Snel, betrouwbaar en flexibel zijn de kernwoorden van onze manier van werken, we denken mee, doen wat we beloven en doen het snel. Voor onze klanten zijn wij een betrouwbare partner in het verspreiden van hun boodschap, informatie en aanbiedingen.

Onze Diensten

Bij ons krijgt u de hoogste bezorgkwaliteit, snelheid en punctualiteit en over alles valt te praten en wij denken graag met u mee.

Betrouwbaar

De hoogste bezorgkwaliteit, onze bezorgers zijn stuk voor stuk persoonlijk opgeleid, hebben een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. We doen wat we beloven! Meer dan 23.400.000 tevreden huishoudens krijgen wekelijks de juiste folders en huis-aan-huisbladen, wij zorgen hiervoor.

Flexibel

Over alles valt te praten, wij denken graag met u mee. Mocht u bijvoorbeeld een andere bezorgdag wensen, dan zorgen wij daarvoor. Wilt u graag, dat uw folders tegelijkertijd met een bepaald huis-aan-huisblad bezorgd worden, dan regelen wij dat voor u. Heeft u behoefte aan een extra bezorgdag in verband met bijvoorbeeld een speciale actie, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Snel

Moerstee verspreiding werkt snel en nauwkeurig. Het is ons vak en wij weten als geen ander, dat het belangrijk is dat de krant en de folders op de juiste dagen op de juiste tijden bezorgd worden. Snelheid en punctualiteit zorgen voor tevreden ontvangers en tevreden ontvangers weer voor tevreden klanten, dat is ons streven.